19. 1. 2013

MÁTE SUCHOU AŽ CITLIVOU PLEŤ?

Naučte se o ní pečovat!

♥♥♥


Pro péči o suchou až citlivou pleť doporučujeme následující produkty Iven Cosmetics:

  • Collagen pro suchou pleť
  • Denní krém pro suchou pleť
  • Noční krém pro suchou pleť
  • Oční krém pro suchou pleť
  • Brossage gel
  • Pleťová maska pro suchou pleť
  • Pleťové mléko pro suchou pleť
  • Pleťová voda pro suchou pleť


Nejprve očistěte pokožku pleťovým mlékem, následně pleťovou vodou – pokožka se tak zbaví zbytku make-upu a nachytaných nečistot z ovzduší. Při ranním čištění se tak zbavíte výpotků z pokožky, které zbytečně zabraňují proniknutí Collagenu.

Po povrchovém čištění aplikujte přípravek Collagen pro suchou pleť. Obsažené aktivní látky v Collagenu dodají pokožce pocit svěžesti a zvláčnění. Jelikož se Collagen vyznačuje i další schopností na své molekuly vázat vodu, plní tento přípravek nezbytnou funkci hydratace Vaší pleti.

Další důležitý krok pro Váš typ pleti je nanesení denního krému pro suchou pleťKrém naneste zhruba po jedné až dvou minutách po aplikaci Collagenového gelu. Pokožka tak dosáhne optimálního zvláčnění a dodání veškerých potřebných účinných látek, antioxidantů, vitamínů a pomůže tak dotvořit potřebný film, který zabrání zpětnému vystřebávání vody z pokožky. Poté můžete nanést make-up.


Večerní péče je obdobná. Vaši pokožku opět očistěte pleťovým mlékem a pleťovou vodou pro suchou pleť, smyjete tak zbytky nečistot z pleti. Vyvarujte se s Vaším typem pleti mytí obličeje obyčejnou vodou. Pokožka tak ztrácí potřebný lipidový film a Vy můžete tak cítit mírné stahování a pnutí pokožky.

Po povrchovém čištění naneste opět přípravek Collagen pro suchou pleť, nechte 1 až 2 minuty působit a poté naneste noční krém pro suchou pleť. Noční krémy jsou mírně mastnější, tak aby pokožku dostatečně zvláčnily a připravily na noční regeneraci.
Nezapomínejte nanášet každé ráno a večer přípravek Collagen i do oblasti očního okolí s následnou aplikací očního krému. Právě oční okolí je u všech typů pleti nejrizikovější partií pro vznik vrásek.

Brossage gel je obdobný přípravek peelingu, díky obsahu polyethylenových kuliček odstraňuje šetrně rohovou vrstvu, čímž se urychlí proces regenerace pokožky. Váš typ pleti nepotřebuje brossage častěji jak 1x za 14dnů. Brossage gel naneste na pleť, kterou jste předem očistili pleťovým mlékem a pleťovou vodou. Před použitím přípravek dostatečně promíchejte, aby se polyethylenové kuličky rovnoměrně rozprostřely v gelu. Naneste na pokožku obličeje a provádějte velmi mírnou masáž 3 až 5 minut. Poté zbytky brossage gelu omyjte kosmetickými houbičkami za pomocí vlažné vody.

Obvykle se po odstranění rohové vrstvy aplikuje pleťová maska pro suchou pleť. Ještě před nanesením masky, aplikujte mírné množství Collagenu pro suchou pleť, po jedné až dvou minutách naneste noční krém a teprve poté pleťovou masku.  Můžete ji nechat působit od 15 do 40 minut. Poté masku smyjte kosmetickými houbičkami, naneste opět malé množství Collagenu, nočního krému a nechte pokožku regenerovat do následujícího dne. Vaše pleť tak bude příjemně hydratovaná a odpočinutá. Samostatně můžete pleťovou masku aplikovat 2x týdně.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkujeme za Vaše komentáře! Váš Iven Cosmetics