22. 6. 2016

NA BOTOX UŽ NEMUSÍTE!

MÁME PRO VÁS INTENZIVNÍ LIFTINGOVÉ SÉRUM

Z ŘADY SILVER LINE!


Zní to asi neuvěřitelně, ale je to tak! Naše nové liftingové sérum je totiž doslova "nabouchané" zázračnými účinnými látkami, které po aplikaci vykouzlí nejen úsměv na Vaší tváři!
Ptáte se, co tedy ještě tohle sérum na mé pleti vykouzlí? Tak na tohle Vám odpovíme v následujícím článku.

Intenzivní liftingové sérum bylo speciálně vyvinuto pro stresovanou, unavenou a povolenou pleť s příznakem stárnutí. Tohle sérum zajišťuje hloubkovou regeneraci buněk a hydrataci pleti, a to během 24 dní, tedy doby, kterou kožní buňka potřebuje pro svou regeneraci. Za tuhle dobu se jemné i mimické vrásky výrazně vypnou, pleť se stane jasnější a bude vypadat mladistvěji.

A co za tím vším stojí? Jak už bylo psáno v úvodu, sérum je doslova plné účinných aktivních látek
Pojďme si je tedy představit!

Extrakt z Kigélie africké (Kigelia Africana Fruit Extract)

Kigelia Africana je posvátný strom, který, jak už sám název napovídá, roste v Africe. O jeho blahodárných účincích (nejen) na pleť vědí své především ženy kmene Tonga z údolí Zambezi a používají jej na ochranu pleti. Látky obsažené v plodech tohoto posvátného stromu mají protizánětlivé, antivirové a antibakteriální účinky. V kosmetice je extrakt tohoto stromu využíván hlavně proti stárnutí pleti, na její regeneraci a jako vhodný antioxidační činitel.

Extrakt z Mydlokoru (Quillaja Saponaria Bark Extract)

Tentokráte se přesuneme z Afriky přes oceán, a to do Jižní Ameriky, konkrétně do Chile, kde strom Quillaja Saponaria najdeme. U nás ho známe pod názvem mydlokor. Už z názvu je patrné, že má něco společného s mýdlem. A je to tak! Vnitřní kůra tohoto stromu obsahuje saponiny a je tudíž využíván jako přírodní mýdlo. Nás však především zajímá, že extrakt z kůry tohoto stromu zlepšuje hojení, stahuje, a má protizánětlivé účinky.

Extrakt z mořských řas (Algae Extrakt)

Vysoce čištěný extrakt z mikrořasy Nannochloropsis Oculata je bohatý na důležité minerální látky a stopové prvky. Obsahuje tolik žádoucí vitamin C, což je skvělý antioxidant a lapač volných radikálů. Poskytuje rychlé a dlouhotrvající zpevnění a napnutí pokožky, má velmi silný hydratační účinek a zlepšuje schopnost roztírání produktu.

Extrakt z mladého ječmene (Hordeum Vulgare Extract)

Jak je známo, mladý ječmen je bohatým přírodním zdrojem potřebných živin, minerálů a vitaminů. Avšak výjimečný je především pro svůj vysoký obsah více jak 20 živých enzymů, vlákniny, aminokyselin a rostiných bílkovin. Působí jako antioxidant a je výborný na akné.

Liftingové sérum také obsahuje:

  • koenzym Q10
  • kolagen
  • kyselinu hylauronovou
  • lecitin atd.

A co liftingové sérum neobsahuje?

  • ropné odpady jako jsou vazelíny a parafínové oleje
  • parabeny

A teď stručně řečeno, nové liftingové sérum z řady Silver Line:

  • vypíná pokožku, a to téměř okamžitě a zároveň působí dlouhodobě na její zpevnění
  • chrání kolagenová vlákna a kožní buňky před oxidačním stresem a zároveň napomáhá formování vláken kolagenu
  • vypíná a vyhlazuje jemné vrásky
  • má hydratační účinky

A jak liftingové sérum používat?

Nejlépe každé ráno a večer naneste na předem očištěnou pleť. Následně aplikujte přípravek Collagen dle typu své pleti a poté vhodný krém. Tím se výsledek ošetření ještě znásobí.


Na Vaše případné dotazy ohledně nového Liftingového séra z řady Silver Line, kde přípravek zakoupit apod., jsme Vám k dispozici na e-mailech eva@iven-cosmetics.com nebo hauzvic@iven-cosmetics.com.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkujeme za Vaše komentáře! Váš Iven Cosmetics